Class, Inc. 

 Lawrence, MA 

> An exterior and interior revitalization to a historic brick building in downtown Lawrence. In collaboration with Build-It Construction, Interior classrooms, corridors, common, and reception areas have been renovated for a welcoming, vibrant atmosphere for students, staff, and visitors. An exterior update has been done to the garage wall along the sidewalk as well as a new vestibule on the garage level. The interior lobby space and exterior addition borrow colors from Class's branding and logo which introduce a rich blue contrast to the existing brick fabric of down town Lawrence.

Entrance Lobby
Entrance Lobby
2nd Floor Cooridor
2nd Floor Cooridor
Entrance Lobby - Progress
Entrance Lobby - Progress
Lobby Schematic Rendering
Lobby Schematic Rendering
Exterior Schematic Rendering
Exterior Schematic Rendering